Zet de maskers maar op…!

Het nieuwe jaar is ingezet, de kerstbomen opgeruimd. Stilaan worden de dagen langer en kijken we uit naar carnaval. Dit kunnen we natuurlijk niet laten voorbij gaan zonder een echte carnaval fuif.

Ben jij goed in het stoeldansen of heb je een talent voor de limbo?

Noteer dan alvast zaterdag 7 maart in jullie agenda want dan draait ons animatieteam, in de indoorspeeltuin, tussen 15u en 17u de leukste kinderdisco liedjes afgewisseld met spelletjes.

Ondertussen ondergaat de binnenspeeltuin ook de nodige aanpassingen om het voor de kindjes nog leuker te maken dan het al was.

Hilde en Wim gingen op speurtocht in de Ikea en er werden tafeltjes en stoeltjes op kindermaat uitgekozen. Deze krijgen een leuk plaatsje in onze kinderhoek waar kindjes, naast het zich gratis te laten schminken, op woensdag en zondag, hun tekentalent kunnen ontplooien.

Wegens het grote succes van onze kinderdisco op zondag zal Hilde, op woensdagnamiddag, iets vroeger stoppen met schminken en ook die dag afsluiten met een kinderdisco.

Weet je op vrijdag niet waar naartoe en heb je geen zin om, na een lange werkweek, nog achter de kookpotten te staan. Kom dan naar onze binnenspeeltuin en geniet, buiten de schoolvakanties, van een gratis inkom vanaf 17u.

Gooi alle werkstress van je af met een etentje in ons het restaurant of bij het genieten van een snack in de speeltuin terwijl de kids hun energie kwijt kunnen tijdens het lasergamen.

Vergeet wel niet je paspoort mee te brengen want dit heb je nodig om een laserpistool te ontlenen!

Je ziet: wij zetten het jaar alvast super leuk in!

Aarzel niet om dit bericht te delen!