Steakhouse


In ons Steakhouse kan je terecht voor een drankje zoals een lekkere cocktail, mocktail, een gin-tonic, een koffie met verse pannenkoek of een hapje .Ook een lekker stuk vlees , Zeeuwse mosselen of vis, voor elk wat wils.

De kinderen in het Steakhouse mogen ook gebruik maken van het Speeldorp (mits betaling). Zo is het een ideale gelegenheid voor een gezellige babbel in een rustige omgeving met vriendelijke bediening.Reserveer uw tafel

NIEUW: take away

het restaurant is gesloten

het speeldorp blijft ook voorlopig dicht.

wij starten met onze take away vanaf 15 januari

ingang via het speeldorp.

Een vriendelijke bediening, top producten en een ruime plaats waar uw kinderen in kunnen ravotten, daar zijn we met glans in geslaagd! A la carte komen eten (met max. 10 volwassenen) in het steakhouse of met de hele familie deelnemen aan een buffet (in het buffethouse) behoren tot de mogelijkheden.

BUFFETHOUSE


Ons Buffethouse is een ideale combinatie van rust bij een lekkere maaltijd en zicht op de spelende kinderen. Deze zone is gescheiden van de speeltuin door een glazen wand, je kan dus alles meevolgen zonder storende geluiden. In het Buffethouse hebben wij verschillende formules waarbij wij een goede bediening kunnen garanderen. Je kan er zowel terecht met een groep of met z’n tweetjes. De specialiteit van onze buffetten bestaat uit het à la minute voor u bereiden van de hoofdgerechten op hete plaat. In ons buffethouse kan je wel enkel terecht mits reservatie. Bij het nemen van een buffetformule is de ingang van de kindjes inbegrepen.


Seizoensbuffet Feestbuffet


COMMUNIEBUFFET 2020
COMMUNIEBUFFET 2021

Eindejaarsbuffetten
CORONA menu 
Reserveer via mail
 
Image
Image
Image
Image
 

CORONA  MENU


3-gangenmenu

De ‘CORONA MENU’ bestaat uit 3 gangen.
Een voorgerecht (keuze uit 4), een hoofdgerecht (keuze uit 4) en een dessert (keuze uit 3).
Deze is niet te verkrijgen op  zondagmiddag.


Bekijk het menu
Reserveer uw tafel