Steakhouse


In ons Steakhouse kan je terecht voor een drankje zoals een lekkere cocktail, mocktail, een gin-tonic, een koffie met verse pannenkoek of een hapje .Ook een lekker stuk vlees , Zeeuwse mosselen of vis, voor elk wat wils.

De kinderen in het Steakhouse mogen ook gebruik maken van het Speeldorp (mits betaling). Zo is het een ideale gelegenheid voor een gezellige babbel in een rustige omgeving met vriendelijke bediening.


Bekijk hier onze menukaart

Maximum met 8 personen, kinderen inbegrepen !!!


Reserveer uw tafel
tijdens de grote vakantie gesloten op maandag en dinsdag.

open op 15 augustus!!

er is airco aanwezig!!
De restaurantgasten hebben toegang tot het speeldorp.

Een vriendelijke bediening, top producten en een ruime plaats waar uw kinderen in kunnen ravotten, daar zijn we met glans in geslaagd.

A la carte komen eten (met max 8 personen kinderen inbegrepen) in het steakhouse of met de hele familie deelnemen aan een buffet in het buffethouse behoren tot de mogelijkheid.

BUFFETHOUSE


Ons Buffethouse is een ideale combinatie van rust bij een lekkere maaltijd en zicht op de spelende kinderen. Deze zone is gescheiden van de speeltuin door een glazen wand, je kan dus alles meevolgen zonder storende geluiden. In het Buffethouse hebben wij verschillende formules waarbij wij een goede bediening kunnen garanderen. Je kan er zowel terecht met een groep of met z’n tweetjes. De specialiteit van onze buffetten bestaat uit het à la minute voor u bereiden van de hoofdgerechten op hete plaat. In ons buffethouse kan je wel enkel terecht mits reservatie. Bij het nemen van een buffetformule is de ingang van de kindjes inbegrepen.


SeizoensbuffetVIP BUFFETTEN

Feestbuffet, communiebuffet

zaterdagformule

Reserveer via mail
 
Image
Image
Image
Image
 

zaterdagformule


NIET TE VERKRIJGEN OP ZONDAGMIDDAGBekijk het menu

De zaterdagformule bestaat uit :
Aperitiefhapjes, voorgerechtenbuffet, soep, één hoofdgerecht, dessertenbuffet, frisdranken, waters, koffie en thee


Reserveer via mail