Steakhouse


In ons steakhouse kan je terecht voor een drankje zoals een lekkere cocktail, mocktail, een gin-tonic, een koffie met verse pannenkoek of een hapje zoals een lekker stukje vlees of vis, voor elk wat wils. De kinderen in het steakhouse mogen ook gebruik maken van het speeldop (mits betaling). Zo is het een ideale gelegenheid voor een gezellige babbel in een rustige omgeving met vriendelijke bediening.Reserveer uw tafel
Een vriendelijke bediening, top producten en een ruime plaats waar uw kinderen in kunnen ravotten, daar zijn we met glans in geslaagd! A la carte komen eten (met max. 10 volwassenen) in het steakhouse of met de hele familie deelnemen aan een buffet (in het buffethouse) behoren tot de mogelijkheden.

BUFFETHOUSE


Ons buffethouse is een ideale combinatie van rust bij een lekkere maaltijd en zicht op de spelende kinderen. Deze zone is gescheiden van de speeltuin door een glazen wand, je kan dus alles meevolgen zonder storende geluiden. In het buffethouse hebben wij verschillende formules waarbij wij een goede bediening kunnen garanderen. Je kan er zowel terecht met een groep of met z’n tweetjes. De specialiteit van onze buffetten bestaat uit het à la minute voor u bereiden van de hoofdgerechten op hete plaat. In ons buffethouse kan je wel enkel terecht mits reservatie. Bij het nemen van een buffetformule is de ingang van de kindjes inbegrepen.

Seizoensbuffet
Feestbuffet
A volonte
Reserveer uw tafel
 
Image
Image
Image
Image
 

Dinner 25


3-gangenmenu

Het ‘dinner 25’ bestaat uit 3 gangen.
Een voorgerecht (keuze uit 4), een hoofdgerecht (keuze uit 4) en een dessert (keuze uit 2). Deze is te verkrijgen op woensdagavond, donderdagavond, vrijdagavond en zondagavond. De verschillende keuzes van het ‘dinner 25’ worden regelmatig aangepast.

Bekijk het menu
Reserveer uw tafel