Reservatie kinderverjaardag

In het formulier hieronder geeft u het aantal kinderen op die u uitnodigt.

Wij vragen enkel ons te verwittigen bij grote wijzigingen in het aantal genodigden. Wanneer u bijvoorbeeld weet dat er 6 kindjes niet gaan komen van de 20 kinderen die u opgaf, hebben wij graag een telefoontje. Kleine wijzigingen vermeld u gewoon aan de kassa alvorens het verjaardagsfeestje af te rekenen.
U betaalt enkel voor het aantal aanwezige kinderen (waaronder ook de jarige meegerekend). U moet geen voorschotbedrag betalen.

Wij vragen indien mogelijk cash betaling.

Per 6 kindjes wordt minstens 1 volwassene verwacht om toezicht te houden.

Wist u dat er ook halal, glutenvrije en vegetarische frikadellen in het assortiment zitten?

Op zondagnamiddag kan het zeer druk zijn! Wij vragen om uw feestje dan te starten in de voormiddag of op een andere dag te organiseren!

Van woensdag 14 juni tot en met zondag 18 juni is het speeldorp gesloten. Er is dan geen mogelijkheid tot het reserveren van een feestje.

 


Tip: Wanneer u uw kind zijn/haar verjaardagsfeest reserveert om 10u30 is de kans groot dat er weinig andere verjaardagsfeestjes zijn, ’s morgens is het vaak rustiger dan in de namiddag. U kan uiteraard ook reserveren in de namiddag (op zondagnamiddag kan het wel zeer druk zijn tijdens de wintermaanden!).

Klik hier om uitnodigingen te downloaden.
U kan ook altijd uitnodigingen komen afhalen te Stekene.

Opgelet!
Vermeld op uw uitnodigingen dat kousen verplicht zijn.